Directe DIGITALE levering van games, abonnementen en gift cards

Je bestelling DIRECT op je scherm EN in je mailbox!

7 dagen per week, 24 uur per dag!

Alle bestellingen worden GRATIS verzonden!

Webwinkel met beveiligde internetverbinding en webshop keurmerk!

vertrouwd adres sinds 2010

Hoe werkt het?

Zo WERKT HET

Je hoeft niet meer naar de winkel en je bent dus niet meer afhankelijk van winkelsluitingstijden. Je hoeft ook niet meer te wachten op een bezorger. GamesDirect levert namelijk ( sinds 2009 ) online, volledig automatisch, 24 uur per dag en 7 dagen per week, originele digitale activatie codes van diverse Games, Game Cards, Abonnementen, Gift Cards en In-Game Currencies. Je ontvangt je bestelling Direct op het scherm van je computer, tablet of je smartphone en binnen enkele seconden in je Mailbox! Hoe je eenvoudig je digitale code kunt inwisselen en activeren, kun je vinden op onze pagina Handleidingen.


BESTELLEN GAAT veilig SNEL EN SIMPEL

 1. Je klikt op de knop Bestellen van het product dat je wilt kopen.
 2. Het product is nu toegevoegd aan je winkelwagen. Als je wilt kun je met "+ en - " eenvoudig het aantal wijzigen.
 3. Wil je nog wat bestellen? Door te klikken op Verder winkelen kun je ook nog andere producten toevoegen.
 4. Ben je klaar met je bestelling, klik dan op Afrekenen en vul vervolgens het bestelformulier in en klik op Versturen. Een account heb je niet nodig, dus dat is makkelijk.
 5. Je kunt nu kiezen uit één van de acht betaalmethoden en vervolgens klik je op Versturen.
 6. Als je betaald met iDeal ( aanbevolen ) zal je je bestelde activatie code Direct op je scherm zien verschijnen en zal deze binnen een paar seconden in je mailbox liggen!  


VEILIG KOPEN bij Gamesdirect.nl

 • GamesDirect.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 71875549 ( Warnaar Trading B.V. ).
 • GamesDirect.nl is officieel wederverkoper van alle merken en typen Games, Abonnementen, Gift Cards, In -Game Currencies etc. welke aangeboden worden in onze webwinkel en levert uitsluitend originele digitale codes ( sinds 2009 ).
 • De Algemene Leveringsvoorwaarden van GamesDirect.nl zijn tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond en de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.
 • GamesDirect.nl is een webwinkel met een Comodo EV SSL certificaat ( zie groene adres balk ] Een houder van een  EV-certificaat voldoet aan uitgebreide eisen omtrent identiteitscontrole.
 • De webwinkel van GamesDirect.nl is uitgebreid getest en gescreened door DigiCert en is beloond met het Norton Secured Safe Site certificaat ( Trust Seal ).
 • GamesDirect.nl is in het bezit van het Webshop Keurmerk.

onbeperkte garantie

Alle digitale codes van onze Games, Game Cards, Abonnementen, Gift Cards en in-Game Currencies, zijn volledig legaal en je hebt onbeperket garantie op een perfect werkende code.
 

HET ASSORTIMENT ( digitaal)

Games.
Op dit moment zijn leverbaar: PC Games en MAC Games.

Abonnementen.
Op dit moment zijn de volgende abonnementen leverbaar: Xbox Live Gold, Xbox Game PassPlaystation Plus en EA access abonnementen

Gift Cards.
Op dit moment zijn leverbaar: Xbox Gift Cards, Windows Gift Cards en Playstation Network Cards.

in-Game Currencies.
Op dit moment zijn leverbaar: Xbox FIFA Points 


Klantenservice

Onze pagina informatie
Alles over onze klantenservice kun je vinden op onze pagina Informatie.

Contactpagina
Je kunt onze klantenservice is 24/7 bereiken via e-mail. Je kunt ons het beste ( en veiligste ) mailen via onze Contactpagina.

Telefonische bereikbaarheid
GamesDirect.nl geeft er de voorkeur aan om middels onze Klantenservice alleen per e-mail onze klanten van service te voorzien. In de alledaagse praktijk bleek dit namelijk veel gemakkelijker en effectiever dan hulp te bieden per telefoon. Op deze manier heeft onze klantenservice alle benodigde gegevens meteen voor handen en kunnen zij onmiddelijk aan het werk om jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden of om eventuele problemen of een technische storing voor je op te lossen.

Algemene Bedrijfsinformatie
GamesDirect.nl - Warnaar Trading B.V.
1261PD Blaricum
e-mail: info@gamesdirect.nl
Kamer van Koophandel nr: 71875549
BTW nr: NL 8588.83.855.B01