Directe DIGITALE levering van games, abonnementen en gift cards

Je digitale bestelling DIRECT op je scherm EN in je mailbox!

7 dagen per week, 24 uur per dag!

Alle digitale bestellingen worden GRATIS verzonden!

Webwinkel met beveiligde internetverbinding en webshop keurmerk!

vertrouwd adres sinds 2010

Retourneren

RETOURNEREN

Je bent van gedachten veranderd en wilt je bestelling toch niet doorzetten? Geen probleem! Als de digitale code nog niet is geleverd dan kun je deze tot 14 dagen na het plaatsen van bestelling annulleren. Stuur even een bericht via onze Contactpagina. Vermeld in je mail; het ordernummer, de besteldatum en je naam. Je bestelling wordt dan uit ons ordersysteem verwijderd. 

Heb je per ongeluk een product besteld dat niet op voorradig was. Dan kun je je bestelling ook zonder problemen annuleren. Stuur even binnen 14 dagen een bericht via onze Contactpagina. Vermeld ook hier in je mail: het ordernummer, de besteldatum en je naam en wij verwijderen je bestelling uit onze order-adminstratie en storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen middels onze Payment Provider Mollie terug op je rekening. Wij gebruiken hiervoor dezelfde betaalmethode als waar je mee besteld hebt. Hieraan zijn geen extra kosten aan verbonden.

Let op: Is de digitale code al naar je verstuurd dan is het helaas niet mogelijk om je bestelling te annuleren of te retourneren. Zorg er daarom voor dat je zeker weet dat je de juiste code besteld. Meer informatie kun je vinden in onze leveringsvoorwaarden.