Directe DIGITALE levering van games, abonnementen en gift cards

Je digitale bestelling DIRECT op je scherm EN in je mailbox!

7 dagen per week, 24 uur per dag!

Alle digitale bestellingen worden GRATIS verzonden!

Webwinkel met beveiligde internetverbinding en webshop keurmerk!

vertrouwd adres sinds 2010

Win de Ultieme Xbox Game Gear!

Geplaatst op: 01-06-2022 00:00:00

Maak kans op de bundel Xbox Series X Console, een Xbox Elite Wireless controller en Halo Infinite t.w.v. Euro 750,-!!

De Game Set bestaat uit het volgende:

  • Xbox Series X Console de snelste, meest krachtige nieuwste console van Microsoft. De opvolger van de Xbox One beschikt over maar liefst 12 teraflops aan rekenkracht. Het apparaat bied compatibiliteit voor vier generaties games. Het parallelle koelsysteem maakt het hierbij mogelijk ongelofelijke graphics te vertonen.
  • Xbox Elite Wireless controller blijf langer in de game met de oplaadbare accu die tot 40 uur meegaat. Personaliseer je controller met nieuwe verwisselbare onderdelen. Je hebt de knoptoewijzingen zelf in de hand, zodat je kunt spelen zoals jij dat wilt.
  • Halo Infinite dé game van 2022. Beleef een episch avontuur en kruip in het harnas van de grootste held van de mensheid.

 

 

Wil jij deze fantastische set winnen? Dat kan! Meedoen doe je namelijk automatisch bij besteding van €20,- aan Originele Xbox producten in onze webwinkel. Je factuurnummer is dan iedere keer je lotnummer! En verder hoef je ons alleen nog maar te volgen op Instagram/Facebook ( meedoen kan van 1 tot 30 juni 2022 ).

 

Bekijk de video - Xbox Series X Console